Categories
Blog

3 spreja za njegu obuće cijele obitelji bez kojih više nećete moći

Empire predstavlja 3 spreja koja su stvorena pomoću specijalne formule NANO tehnologije, a idealni su za čišćenje i održavanje obuće svih ukućana.

Idealan trio set za čišćenje obuće

Proizvodi su stvoreni s namjenom za ekspresno održavanje obuće, ponajprije sportske obuće i tenisica tinejdžera.

EMPIRE – DIRT BLOCKER – IMPREGNACIJA – kao što već samo ime govori ovaj proizvod 100% blokira prljavštinu i štiti vašu sportsku obuću. Sprej stvara nevidljivu zaštitu na svim djelovima cipele i jednostavno odbija svu prljavštinu. Kod jakog zaprljanja odmah nakon korištenja jednostavno vanjski dio obuće isprati pod mlazom vode, obuća će ostati suha, a blato i ostala prljavština će nestali.

Obuća dugo vremena ostaje kao nova. Sprej se nanosi vrlo jednostavno, nekoliko sekundi se protrese, obuća se pospreja izvana i ostavi da se suši 30 minuta, nakon toga vaše omiljene tenisice su spremne za sve uvijete. Zaštita traje mjesecima.

EMPIRE – FRESH EXPRESS – MIRISI – nakon zaštite s vanjske strane obuću valja osvježiti i sa unutarnje strane. Dugo nošenje izaziva zagrijavanje stopala i samim time znojenje. Nakon nekog vremena tekstil kojim je izraĎena vaša obuća sa unutarnje strane poprima neugodne mirise. Da bi se neugodni mirisi uklonili Empire je proizveo sprej koji je siguran za kožu, neutralizira miris i daje osjećaj hlaĎenja stopala. Prije nanošenja potrebno je sprej protresti, našpricati obuću s unutrašnje strane i ostaviti 30 sec da se osuši i obuća je spremna za nošenje.

EMPIRE – CLEAN KEEPER – ČIŠĆENJE – Sprej za brzo čišćenje prljavštine. Sprej magično čisti tragove od apsolutno svih vrsta pljavštine i vaša svijetla obuća ponovno postaje kao nova. Nasprejati zaprljane djelove, ostaviti da djeluje nekoliko minuta i isčetkati ili s mokrom spužvicom istrljati i jednostavno obrisati obuću.

Proizvodi dolaze u pakiranju od 200ml, cijena im je 56kn, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima navedenima na web stranici www.anatomskaobuca.com ili se mogu direktno naručiti na info@erdelic.hr.

Foto: Erdelić d.o.o.
Članak preuzet s portala Women in Adria