Categories
Blog

Liderice – Silvija Erdelić

Povodom godišnjeg članstva u Bazi sposobnih žena, razgovala sam sa Silvijom Erdelić, direktoricom tvrtke koja se bavi uvozom i distribucijom komfor obuće.

Liderice: Molim da se predstavite za portal Liderice.eu

Silvija: Ja sam Silvija Erdelić, direktorica tvrtke Erdelić d.o.o. Zastupamo desetak europskih brendova udobne i specijalne obuće koje plasiramo kroz naše partnere diljem Hrvatske. Specijalizirali smo se za veletrgovinu obuće koja nudi dodatnu vrijednost.  Izvajamo kao posebnost kod naše obuće kvalitetan anatomski uložak koji rasterećuje stopala, specijalna konstrukcija i materijali za problematična stopala i deformacije, program perive certificirane radne obuće, ultra laganu obuću od 120g za putovanja, vegansku obuću, komfor obuću za slobodno vrijeme i obuću za dijabetičare. Također imamo u ponudi popratni asortiman raznih uložaka, specijalnih čarapa i nano tehnološke sprejeve za njegu i čišćenje obuće. Osobno sam zadužena za nove kolekcije, prezentacije, edukacije  i marketing.

Liderice: Što je vaša misao (ideja) vodilja u poslu?

Silvija: Moja misao vodilja je da iz dana u dan kroz posao postajem bolja ja, da ulažem u znanje i osobni razvoj i da prenosim stečeno iskustvo dalje. Ukoliko uspijem pomoći dnevno samo jednoj osobi kod pravilnog odabira koji će mu donjeti dobrobit moje srce je ispunjeno.

Liderice: Čime se bavite i u čemu najviše uživate?

Slvija: Po struci sam dipl.modni dizajner i Oblikovateljica suvremenog nakita, te osim obuće također sam vlasnik svog brenda Silva Sai od 2005 godine. Osim posla sa obućom gdje radim prezentacije novih kolekcija i marketing, također izrađujem suvremeni nakit, torbe, modne ilustracije i specijalne kostime koliko mi vrijeme dozvoljava. Uživam u svemu navedenom i fotografiji, uređenju interijera, prezentaciji i putovanjima. Kreativnost je dio moje srži i dok za posao trebam koristiti kretivnost u svemu uživam.

Liderice: Što je vaše majstorstvo i što vaši suradnici, klijenti i prijatelji najviše cijene kod vas?

Silvija: Multitasking, pedantnost i točnost.

Članak preuzet s web stranice liderice.eu