Braća Giovanni i Francesco Berdini su davne 1949. godine osnovali tvrtku Fratelli Berdin Srl. u Vicenzi. Sa vlastitim brendom Grünland sinonim su za udobnost i kvalitetu uz stvarni modni utjecaj. Obuća je izrađena od prirodne kože i prirodnih materijala poput pluta i lateksa iz biljaka, a zimi odabiru čistu vunu. Snaga kolekcija potvrđena je kvalitetom materijala i vjernošću dugogodišnjih kupaca.

Dostupne su tri linije:

  • Grünland linija je posvećena dinamičnim ljudima koji naginju suvremenom stilu, ali također traže garanciju udobnosti i kvalitete.
  • Gio di Grünland kolekcija je posvećena mladim zaposlenim i poduzetnim osobama koji zahtijevaju profinjen dizajn i savršen stil za svaku priliku
  • Grünland Junior je dječja linija koja garantira savršeno pristajanje i poštuje razvoj stopala kod najmlađih klijenata.

Kontinuirano se vrše istraživanja i testiranja da bi se osigurala maksimalna udobnost, zdravlje i pravilna postura svih tipova tijela. Provedene su mnoge studije i istraživanja svih Grünland potplata, umetaka i uložaka u svrhu kvalitetne potpore.

POTPLAT

Zahvaljujući inovativnom dizajnu i jedinstvenoj dinamičkoj strukturi, prepoznatljiv Grünland CONFORMA potplat poboljšava sve faze hodanja podržavanjem prirodnog valjka koji se javlja tijekom međufaze koraka, što će osigurati potporu zadržavajući prirodno kretanje u isto vrijeme. Jedinstveni uzdužni žljebovi i dubina profila dopušta vam da se noge kreću na najprirodniji i fiziološki način. Potplati olakšavaju fazu savijanja prstiju, stvarajući prirodni poticaj koji poboljšava krvni tlak bez umora tijekom šetnje. Hodanje je jednostavno uz CONFORMA potplat.

ULOŠCI

  • DRY.GO by Valfussbett – Izuzetan dvostruki uložak napravljen pomoću posebne pjene koja u potpunosti apsorbira vlažnost koju proizvodi stopalo i koja nježno omekšava njegov utjecaj na tlo. Nakon uklanjanja uloška, zarobljena vlaga brzo se oslobađa i isparava.
  • Natural Cork – Specijalna receptura lateksa i prirodnog pluta u kombinaciji sa anatomskim oblikovanjem uloška garantira maksimalan komfor i prozračnost stopalu na prirodan način.
  • Anti Microbic – Poseban miks recikliranog poliuretana s otvorenim čelijama daje prozračnost, a aktivni ugljen sprječava razvoj gljivica i bakterija.
  • Grünland RE-SOFT – Uložak izrađen od duplog sloja prozračne poliuretanske pjene. Prvi sloj osigurava optimalnu apsorpciju udarca, a drugi sloj pamti i oporavlja anatomsko oblikovanje nakon svakog nošenja.
  • Plantare Suave – Patentirani uložak sa specijalno pozicioniranim potporama potiče bolju cirkulaciju, te osigurava odmorena stopala.
  • Poron comfort – izvrsna apsorpcija udaraca kod svakog koraka. Ekstremno prozračan uložak osigurati će vam uvijek suha i svježa stopala.

Grünland u ponudi ima standardni POD program kao i dvije kolekcije godišnje, proljeće/ljeto i jesen/zima, iz široke palete izdvajamo pluto program, kućni program, program za seniore i program udobne obuće za slobodno vrijeme.

KATALOZI I PONUDA