Fidelio je inovativan brend obuće iz Austrije i europski je kvalitetan proizvod. Cilj Fidelia je proizvoditi iznimno udobnu modnu obuću koja je namijenjena svakodnevnom nošenju i koja donosi osjećaj čiste sreće Vašim stopalima. Stvarajući individualni karakter Fidelio želi zadovoljiti i mlađe i starije. Recept zasreću uključuje eko-certificiran, anatomski oblikovan izmjenjivi uložak koji izvrsno pristaje i u ponudi ima više širina (F, F1/2, G, H, H1/2 i J).

Fidelio potječe od latinske riječi Fidelis koji se može prevesti kao vjerni i pouzdani. Upravo pouzdanost stvara povjerenje. Iz tog razloga preuzimaju društvenu odgovornost po pitanju okoliša i slijede etičke standarde. Svi Fidelio dobavljači slijede smjernice koje su ekološki prihvatljive, te prolaze provjeru u smislu da posjeduju relevantne certifikate o kvaliteti.

LINIJE PROIZVODA

  • Pro hx modeli označavaju modele obuće koje imaju rastezljiv umetak u području čuklja (Hallux Valgus). Međutim taj umetak omogućuje da se uz najveću moguću udobnost prikrije deformacija stopala, a on nije vidljiv s vanjske strane obuće. Optika obuće nije narušena ni na koji način i zato cipele iz linije pro hx su namijenjene ženama svih generacija. Odličan izbor za prevenciju točke pritiska na palčanu kost i samim time prevenciju razvoja ekstremne deformacije. Prednji dio obuće je konstruiran na način da osigura dovoljno prostora za prste, a odabir kože top kvalitete I podstave brine o zdravoj klimi stopala. Izmjenjiv uložak i lagani, protuklizni potplat su također dio Fidelio recepta.
  • ONE for all linija je specifična po izradi jer samo najfinija janjeća ili kozja rastezljiva koža se koristi u proizvodnji. Kompletni prednji dio obuće je mekano podstavljen, rastezljiv i nema šavova. Cijela linija ima novi potplat, inovativni Hi Energy potplat koji čuva vašu kralježnicu i zglobove. Iznimno lagan i fleksibilan, te podupire pravilan kotrljajući prirodan hod. Potplat je protuklizan i stabilan. Odličan odabir za osjetljiva, deformirana ili otečena stopala i kao prevencija.
  • Hallux linija je namijenjena jačim deformacijama, natikače šireg kalupa, otvorene i potpuno podesive po volumenu stopala. Deformiranu kost štiti mekani umetak od pritiska, a cipela s vanjske strane deformaciju sakriva od neželjenih pogleda. Obuća je konstruirana na način da je prostranija u dijelu hallux deformacije, izrađena je od biljno štavljene kože vrhunske kvalitete što osigurava dugotrajnost, a poplat je protuklizan i siguran. Najmekši super-soft Carbosan uložak je izmjenjiv po potrebi, ali garantiramo da nešto bolje i mekše niste nikada probali.
  • FIDELIO je bazična linija, kombinacija klasičnog kroja i modernih elemenata spojenih s Fidelio udobnošću. Zadovoljiti će svakoga sa dugotrajnošću i udobnošću.
  • Softline by Fidelio linija označava kolekciju kućnih papuča koje su izrađene od kože ili vunenog filca koji osiguravaju optimalnu toplinu vaših stopala.
  • Men by Fidelio je posebno dizajnirana linija s prirodnom formom i biljnim štavom kože. Izmjenjiv uložak, potplat koji apsorbira udarce i gornjište koje je u prednjem dijelu bez šavova. Izvanredna udobnost, mekoća i izbor sportskih ili elegantnijih cipela

Cjelokupni program Fidelia dolazi sa izmjenjivim ulošcima koji su anatomski oblikovani, reguliraju klimu stopala, dišu i izoliraju, ugodni i topli za stopala, izuzetno stabilni i elastični, izuzetno trajni i ekološki održivi. Ulošci su certificirani od ECO INSTITUTA.

KATALOZI I PONUDA