Axelda brend je fokusiran na kvalitetu, prirodu, održivost i udobnost od 2006. godine. Dolazi iz Švedske i karakterizira ga povratak prirodnim materijalima što je od iznimne važnosti za budućnost. Temelj Axelda proizvodnje čini razumijevanje da stopala su sretnija kada su topla, suha i kada dišu. U ponudi su ženska, muška i dječja obuća kroz dvije kolekcije.

  • Zimska kolekcija izrađena od prirodnog ovčjeg krzna
  • Ljetna kolekcija izrađena od veganskih tkanina

Sa skandinavskim zemljama dijelimo mnoštvo osobnih životnih filozofija o sretnijem životu, uživanju u malim stvarima i povratku prirodi. Program od ovčjeg krzna je izvrsna preporuka za osobe koje pate od loše cirkulacije stopala iz razloga jer prirodno krzno je najbolji prirodni termo regulator kao i njegov nusprodukt vuna.

Odavno je poznato da ovčje krzno ima blagotvorna svojstva na ljudski organizam i može se koristiti kao učinkovito sredstvo u otklanjanju i liječenju nekih zdravstvenih problema. Najviše se istaknulo korištenje prirodnog ovčjeg krzna kod dekubitusa. Poznato je i da elektrostatičko polje kod trenja ima pozitivan učinak na bolne zglobove, umor, artritis i mišiće, te da prirodno krzno fantastično održava stalnu tjelesnu temperaturu. Krzno u dodiru sa kožom konstantno obavlja mikro masažu i ima umirujuće djelovanje, a i poboljšava cirkulaciju. Utvrđeno je da krzno i koža ovce su se koristili u zacjeljivanju osjetljive i upaljene kože, otporni su i ne uzrokuju alergije, te sprječavaju gljivična oboljenja.

Za one koji preferiraju veganske materijale tu je i program natikača, sandala i papuča od pliša, filca i eko kože na pluto potplatu koji je omiljeni izbor u najtoplijem dijelu godine.

KATALOZI I PONUDA