Osigurajte praktičnost i dobar stil uz jedinstveni model perivih balerinki

Zašto Francuskinje uvijek izgledaju tako besprijekorno? One su praktične, ležerne i neopterećene te jako dobro znaju uživati u životu, a uz sve to uvijek izgledaju savršeno šik. Kako je to moguće?

One ne pristaju na kompromise i to im je urezano u DNK. Odavno su shvatile da ne žele patiti zbog dobrog izgleda, a i da to nije potrebno jer postoji drugi način. Nametnule su stil udobnih ravnih cipela uz jednostavnost klasičnih odjevnih predmeta i to toliko zavodljivo nose da sve žene u ostatku svijeta pate za time da budu barem malo sličnije Francuskinjama.

Šik obuća s namjenom

Odličan primjer stila i praktičnosti dolazi upravo iz francuske tvornice Fargeot. Od 1930. godine ta tvornica obuće posvetila je cijeli razvoj nacionalnoj ženskoj mantri i sve spojila u samo jednom modelu. Nastale su gotovo na samom početku rada te tvornice, a to su jedne i jedine – balerinke.

Po čemu su one toliko posebne? Balerinke pripadaju kategoriji specijalne obuće s namjenom. Prvenstvena namjena im je udobnost, zatim poznati francuski šik, a zatim zdravlje i praktičnost.

Model NATIVE dolazi u 5 boja. Prednji dio cipele ima crnu kapicu, a krasi ih i nezaobilazna mašnica. Proizvedene su od jako izdržljive mikrofibre s vanjske strane, dok je gumeni protuklizni potplat fleksibilan i savitljiv kako bi prirodno pratio stopalo.

Nova razina praktičnosti

Unutrašnjost ovih balerinki napravljena je od antibakterijskog bambus frotira pa, osim što izgledom prate modni klasik, one su i perive u perilici rublja na 30°C. Da, balerinke koje su namijenjene bosoj nozi, sada su zaštićene izvrsnim pamukom, pa antibakterijska svojstva ostaju uvijek ista.  Za ovakvu ludost u današnje vrijeme silnog konzumerizma znaju samo one – pametne, praktične i uvijek chic Francuskinje.

Ovaj model uklapa se u svaku odjevnu kombinaciju, bila ona ležerna ili formalna. Vječan stil izvana, a praktičnost iznutra.  A sve to po cijeni od 280 kuna! Savršeno za upotpunjavanje ovosezonskog ormara s obućom.

Zahvaljujući našoj članici Silviji Erdelić, čija tvrtka Erdelić d.o.o. zastupa i distribuira za hrvatsko tržište specijalnu visokokvalitetnu obuću, za model NATIVE balerinki sada znate i vi.

Posjetite neko od prodajnih mjesta navedenih na web stranici i izaberite svoj model!

Foto: Erdelić d.o.o.
Članak preuzet s portala Women in Adria